Ga naar de inhoud

Werkwijze

airport_shuttle
Stap 1

BEKIJK VIDEO play_arrow

De ideale basis

We zijn gespecialiseerd in Volkswagen buscampers, verkrijgbaar in twee formaten: de L1 met een lengte van 490 cm en de L2 die 530 cm lang is. De keuze voor de lengte van de bus hangt af van het doel waarvoor je de buscamper gaat gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om de aankoop van de buscamper door ons te laten regelen, of zelf een bus aan te leveren voor de ombouw. Daarnaast bieden we standaard één jaar garantie op de bus.

• L1 (490cm) of L2 (530)
• Makkelijk hanteerbaar en te parkeren
• Zuinig in verbruik en in de wegenbelasting
Stap 2

BEKIJK VIDEO play_arrow

keuze van de indeling

Voor de Volkswagen buscamper hebben we drie verschillende inrichtingen beschikbaar: de Florida, Nevada en een derde optie. De keuze voor de juiste inrichting hangt af van jouw specifieke wensen. Of je nu de buscamper dagelijks gebruikt met kinderen op de achterbank, of lange vakanties in warme landen plant, we hebben een inrichting die bij jouw levensstijl past.
Stap 3

keuze uit extra opties

Na de keuze van je perfecte buscamperinrichting bieden we extra opties voor meer comfort en gemak. Kies voor een standkachel voor warme kampeertrips in de koude maanden of een luifel voor zonnige dagen. Verken al onze extra's om je camperbeleving compleet te maken.
Stap 4

Materiaal en kleurkeuzes

Personaliseer je buscamper naar eigen smaak met onze selectie van prachtige, natuurlijke interieurmaterialen. Kies uit bijvoorbeeld bamboe, gerecycled katoen, berken, en nog veel meer. Onze buscampers onderscheiden zich door een warme, huiselijke sfeer.
Stap 5

Het ophalen van jouw droomcamper!

We presenteren je met trots jouw op maat gemaakte camper, compleet met een feestelijke strik!

Ook jouw droomcamper samenstellen? Kom vrijblijvend langs en ervaar het zelf!