Ga naar de inhoud

Over ons

We maken unieke en 100% maatwerk campers. Onze missie is om jou onbezorgd te laten genieten van uw campervakantie.

De persoon achter

Buscamper Op Maat

Even voorstellen. Ik ben Wei Hu en net als jullie misschien een beetje campergek. Ik heb HRM gestudeerd, maar ik heb mijn passie in de campers gevonden. Het vrije gevoel en het gaan en staan waar je wilt, trok mij persoonlijk heel erg aan. Met de buscamper op pad gaan is DE manier om dit vrije gevoel te ervaren.

Mijn missie: “De vrijheid van het kamperen met een unieke buscamper bereikbaar maken voor iedereen.”

Praktisch, betaalbaar en uniek zijn de kenmerken van de buscampers die uit mijn handen komen. Wij doen alles net iets anders dan anderen. Dat zie je terug! Wij kijken eerst naar waar de behoeftes liggen en vervolgens bepalen we het budget. Vanuit die hoek gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is.

Slaaphefdak

Waarom Buscampers op Maat?

Standaard is soms saai. Als je net als wij af en toe af wilt afwijken van de massa, dan zit je bij ons goed. Wij maken 100% maatwerkcampers en daardoor is iedere camper uniek. Door het gebruik van duurzame materialen heb jij vele jaren plezier van jouw camper. In overleg creëren we een mooie indeling waar je blij van wordt. Of je nou gaat winterkamperen, naar zonnige bestemmingen gaat of zelfvoorzienend wilt zijn. Het kan bij ons! Dit alles samen voor een aantrekkelijke prijs. Dit noemen we: uniek maar tóch betaalbaar maatwerk.

Creëer waardevolle herinneringen

Bekijk direct onze modellen

Buscamper Op Maat

Kom langs!

Wij maken graag kennis met je om samen jouw wensen te bespreken. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Of neem gerust contact met ons op via telefoon en mail!

Nijverheidsweg 20

3762 ER Soest

+316247790707

Uw naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.