Ga naar de inhoud

Over ons

Wie zijn wij?

Bij Buscamper Op Maat, begrijpen we jouw verlangen naar avontuur en vrijheid. Ons team, bestaande uit gepassioneerde vakmensen, zet zich in om jouw droom van een unieke buscamper te realiseren. Wij zijn hier om een camper te creëren die niet alleen rijdt, maar jouw persoonlijke verhaal vertelt. Bij ons gaat het om jou. We luisteren aandachtig naar je wensen en transformeren deze in een buscamper die jouw verwachtingen zal overtreffen. Ga met ons mee op deze reis en maak van elke bestemming een thuis. Jouw avontuur begint hier.

Waar staan we voor? Onze waarden

  • Klantgerichtheid: Wij zetten onze klanten op de eerste plaats. Hun wensen, dromen en comfort zijn onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om niet alleen aan hun verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen met persoonlijke service en aandacht.
  • Kwaliteit: In alles wat we doen, streven we naar het beste. Dit betekent het gebruik van hoogwaardige materialen, aandacht voor detail in de bouw, en het waarborgen van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze campers.
  • Innovatie: We omarmen creativiteit en vernieuwing in het ontwerpen en bouwen van onze buscampers. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de reiservaring van onze klanten te verbeteren, zowel in functionaliteit als in stijl.

Handmade in Nijkerk

Vakmanschap leeft! En waar vind je dat? Bij Buscamper Op Maat in Nijkerk. Elk stukje van onze campers is zorgvuldig met de hand gemaakt. Van de zichtbare hoeken tot de verborgen details, niets ontsnapt aan mijn aandacht. Zoals een speciaal ontworpen opbergsysteem dat naadloos past in een onverwachte hoek. Wij doen het moeilijke werk om jou het makkelijk te maken.

Het verhaal

Even voorstellen. Ik ben Wei Hu. Ooit studeerde ik HRM, waar ik vaardigheden leerde die mij nu helpen bij het begrijpen van individuele behoeften. Maar mijn ware passie? Dat zijn campers. Die vrijheid, het gevoel van avontuur, en vooral de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Dat is wat mij heeft gegrepen.

Mijn missie is helder: “De vrijheid van het kamperen met een unieke buscamper bereikbaar maken voor iedereen.”

De buscampers die ik creëer zijn praktisch, betaalbaar en bovenal uniek. In plaats van een standaard aanpak, luisteren we eerst naar jouw wensen. Laatst hielpen we bijvoorbeeld een gezin met een op maat gemaakte indeling, perfect voor hun avontuurlijke weekenduitjes. Vervolgens bekijken we het beschikbare budget en verkennen we de mogelijkheden.

Mis jij ook de vrijheid met een buscamper? Kom vrijblijvend langs ervaar het zelf!

Creëer waardevolle herinneringen Bekijk direct onze modellen

Buscamper Op Maat

Kom langs!

Wij maken graag kennis met je om samen jouw buscamper wensen te bespreken. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Zelf contact opnemen via telefoon of mail kan natuurlijk ook.

Smitspol 18b 3861 RS Nijkerk
+31624779707
Uw naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.