Ga naar de inhoud

Over ons

Wij maken unieke en 100% maatwerk campers. Het is onze missie om jou onbezorgd te laten genieten van je campervakantie.

De persoon achter Buscamper Op Maat

Even voorstellen. Ik ben Wei Hu en net als jij misschien een beetje campergek. Ik heb HRM gestudeerd, maar vond mijn passie in campers. Het vrije gevoel en gaan en staan waar je wil, trok mij heel erg aan. Met een buscamper op pad gaan is dé manier om dit vrije gevoel te ervaren.

Mijn missie: “De vrijheid van het kamperen met een unieke buscamper bereikbaar maken voor iedereen.”

Praktisch, betaalbaar en uniek, dat zijn de kenmerken van de buscampers die uit mijn handen komen. Wij doen alles net iets anders dan anderen. En dat zie je terug! Wij kijken eerst waar de behoeftes liggen en vervolgens bepalen we het budget. Vanuit die hoek kijken we wat er allemaal mogelijk is.

Over mij

Handmade in Nijkerk

Vakmanschap bestaat nog steeds. Waar? Bij Buscamper Op Maat in Nijkerk. Alles is met de hand gemaakt. Ik pak iedere centimeter van de camper aan. Ook aan plekken die je niet direct ziet, besteed ik veel tijd. Waarom? Omdat de wedstrijd gewonnen wordt op de details.

Slaaphefdak

Waarom Buscampers op Maat?

Standaard is soms saai. Wil je, net als wij, af en toe afwijken van de massa? Dan zit je hier goed. Wij maken 100% maatwerk-campers en dat maakt iedere camper uniek. Door het gebruik van duurzame materialen heb jij vele jaren plezier van jouw camper. In overleg creëren we een mooie indeling waar jij blij van wordt. Of je nu gaat winterkamperen, zonnige bestemmingen bezoekt of zelfvoorzienend wil zijn. Het kan allemaal bij ons! En voor een aantrekkelijke prijs. Dit noemen wij: uniek maar tóch betaalbaar maatwerk.

Creëer waardevolle herinneringen Bekijk direct onze modellen

Buscamper Op Maat

Kom langs!

Wij maken graag kennis met je om samen jouw buscamper wensen te bespreken. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Zelf contact opnemen via telefoon of mail kan natuurlijk ook.

Smitspol 18b 3861 RS Nijkerk
+31624779707
Uw naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.