Ga naar de inhoud

Buscampers

Onze buscampers zijn met zorg samengesteld, zodat jij met een gerust hart op pad kan gaan. Wij hebben 3 modellen die ieder geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Bekijk hieronder de opties of stel zelf een buscamper op maat samen. Op deze manier kan iedereen genieten van al onze mogelijkheden.

Dit is de Florida

Met de Florida buscamper kun je goed voor de dag komen. Je kunt hem dagelijks gebruiken voor de boodschappen of enkele dagen ermee op pad gaan. Je kunt dit model met extra zitplaatsen uitbreiden, zodat je met al je vrienden vakantie kunt vieren!

Met de keuken in de Florida kun je wereldse gerechten maken. De keuken is voorzien van een ruime gaskookplaat met twee pitten. Ook is de keuken voorzien van een ruime spoelbak met een koudwaterkraan en reservoirs voor 15 liter schoon- en vies water. Je kunt de kleuren zelf samenstellen!

De goed doordachte inrichting maakt van deze buscamper een aangename reisgenoot. Er is opslagruimte onder het bed en er is kastruimte aan de zijwanden.

Geniet optimaal van jouw buscamper! De Florida is voorzien van een draaistoel, voldoende mogelijkheid om daglicht door te laten en een comfortabele zit- en slaapbank.

Standaard zijn onze modellen rijk uitgerust. Daarnaast kun je jouw camper eindeloos uitbreiden met accessoires en extra opties zoals een standkachel, zonnepanelen, een omvormer, een luifel et cetera.

Dit is de Nevada

Met de Nevada buscamper ben jij klaar voor het avontuur. Hij is compact genoeg om hem dagelijks te gebruiken maar staat ook zijn mannetje wanneer je Europa wil ontdekken.

Met de multifunctionele keuken kun je veel verschillende gerechten bereiden. De keuken is voorzien van een enkele gaspit en een mooie spoelbak met kraan. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast en een uitschuifbare tafel.

De Nevada is compact van buiten en erg ruim van binnen. Mede door het doordachte design, heb je veel opbergruimte onder het bed en in de kasten.

Lekker op een zonnige dag lang uitliggen in jouw Nevada buscamper! De Nevada biedt jou een ruim uitschuifbaar bed van maar liefst 135cm breed. Zo heb jij voldoende ruimte en comfort om optimaal te genieten van jouw vakantie.

Net zoals bij de andere modellen kun je ook aan de Nevada buscamper veel extra opties toevoegen om jouw vakantie comfortabeler te maken.

Dit is de Traveler

Met de Traveler buscamper ben jij verzekerd van een geslaagde campervakantie. Hij is zeer ruim van binnen en beschikt over vele opties. Of je nu een paar dagen op pad gaat of een aantal maanden. De Traveler is de perfecte buscamper voor al je avonturen!

Maak de lekkerste gerechten in jouw buscamper. Hij beschikt over een tweepits gastoestel en een grote wasbak. Onder het bed beschikt hij standaard over veel opbergruimte, zodat je geen concessies hoeft te doen over wat je kan meenemen.

De verschillende designs van de Traveler hebben allemaal één ding gemeen. En dat is dat ze allemaal ruimtelijk zijn opgezet. Ook het materiaal wat gebruikt wordt, is met zorg uitgekozen. Zo beloven wij dat jij de mooiste avonturen gaat beleven!

In de Traveler ben jij verzekerd van een goede nachtrust. Hij beschikt namelijk over een groot bed waar je makkelijk met twee personen op kunt slapen. Ook kan je de Traveler uitrusten met een schuifbed. Hierdoor kan je het bed compacter maken, zodat je overdag meer leefruimte hebt.

De Traveler is al rijk uitgerust met verschillende opties die het leven makkelijker maken. De ramen zijn voorzien van hordes en verduistering. Verder is er een dakluik inbegrepen. Optioneel kan je de Traveler nog uitbreiden met verwarming of zonnepanelen!

Dit is de Op Maat

Wij bouwen unieke buscampers voor unieke mensen. Onze prachtige buscampers zijn helemaal zelf samen te stellen. Past de standaardindeling niet helemaal bij jou, dan kijken we naar maatwerkoplossingen. We nemen de tijd en bespreken de mogelijkheden. Het resultaat is een prachtige unieke buscamper waar je jarenlang plezier aan beleeft!

Eigen ideeën of wensen over jouw toekomstige buscamper? Samen creëren we een buscamper die perfect aansluit bij jouw wensen.

Wil je lekker alleen op pad gaan of met het hele gezin? Voor iedereen is een geschikte bus te vinden. We brengen jouw kampeerwensen in kaart en geven daarover advies. We sparren over de gewenste indeling en geven een indicatie over de haalbaarheid en investering.

Respect voor mens en milieu vinden we erg belangrijk. We gebruiken duurzame materialen en reduceren het afval door op maat producten te bestellen. Naast duurzaamheid, vinden we het gebruik van kwalitatieve materialen en apparatuur erg belangrijk. Zo heb jij jaren lang plezier van jouw toekomstige buscamper!

inrichting buscamper

Florida

€ 20.839,00 Incl. BTW

Specificaties en functies

 • Compleet elektrasysteem met USB-laders en stopcontacten

 • Slaaphefdak met een slaapgedeelte boven

 • Volledige Isolatie

 • Compressor koelbox/koelkast

 • Betimmering wanden met hout en/of vilt afwerking

 • Optie om extra gordelzitplaatsen bij te nemen.

 • En meer!

Meer over dit model

Nevada

€ 20.839,00 Incl. BTW

Specificaties en functies

 • Compleet elektrasysteem met USB-laders en stopcontacten

 • Slaaphefdak met een slaapgedeelte boven

 • Uitschuifbare bank tot 135 cm breed

 • Extra veel opbergruimte onder de bedbank

 • Ruime keuken met spoel- en kookcombinatie

 • Draaistoel

 • Betimmering wanden met hout en/of vilt afwerking

Meer over dit model

Traveler

€ 23.950,00 Incl. BTW

Specificaties en functies

 • Compleet elektrasysteem met USB-laders en stopcontacten

 • Stahoogte in de buscamper

 • Uitschuifbare tafel tot 150cm of een telescopische tafel

 • Extra veel opbergruimte onder het bed

 • Grote keuken

 • Betimmering wanden met hout en/of vilt afwerking

 • Dakraam

Meer over dit model

Staat jouw optie er niet bij? Stel je eigen droomcamper samen!