Ga naar de inhoud

Contact

Wij helpen jou de beste buscamper te vinden die bij jouw droomvakantie past. Je vindt hier ook antwoord op mogelijke vragen die je hebt over buscampers.


Veelgestelde vragen

Vragen over de Levertijd

Voor de actuele levertijd is het handig om even contact op te nemen. Meestal kunnen we binnen drie maanden een camperbouwproject aannemen.

We proberen een complete camper te leveren tussen de 3 en de 4 maanden. De levertijd hangt af van of er nog een voertuig gevonden moet worden en van de wachttijd van het RDW om het voertuig te keuren.

Vragen over de Bouw van de buscampers

De minimale hoogte is 170 cm. Dit kan ook gecreƫerd worden door een hefdak. Het voertuig moet dan wel minimaal 130 cm hoog zijn.

In een Volkswagen Camper L2H1 passen maximaal 6 personen. Er moet dan wel een bedbank gekozen worden die is goedgekeurd voor personenvervoer.

Meestal gebruiken we Armaflex 19mm als isolatie. Ook schapenwol is zeer geschikt als isolatiemateriaal.

We proberen de voorraad op peil te houden. Soms lukt dat niet door de toenemende vraag. Het beste is om even te bellen of mailen voor de actuele voorraad.

In een Volkswagen Transporter kunnen in totaal vier mensen slapen. Twee personen beneden en twee personen in het slaaphefdak.

Vragen over de Kosten

De kosten voor het inbouwen van een camper is afhankelijk van jouw behoeftes en wensen. Een complete ombouw van bus tot camper is er al vanaf 22495 euro. Mocht er meer maatwerk nodig zijn, dan kan de prijs hoger of lager uitvallen.

Voor een Volkswagen L1H1 kost een slaaphefdak inclusief montage en afwerking 3950. Voor de L2H1 zijn de kosten 4250 euro.

De kosten voor een bus zijn afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand.

De motorrijtuigenbelasting voor een kampeerauto in een tijdvak van 3 maanden is een kwart van de belasting die je betaalt voor een personenauto.

Wanneer je een complete camper bij ons koopt zit de BPM al in de prijs verwerkt. Koop je een eigen bus die je laat ombouwen tot camper, dan moet je zelf de BPM betalen. Dit is een eenmalig bedrag wat je betaalt voordat je het camper kenteken kunt bemachtigen. Het bedrag is afhankelijk van de leeftijd, kilometrage en opties in jouw bus. Uiteraard helpen we je met het doen van de aangifte.

Buscamper Op Maat

Kom langs!

Wij maken graag kennis met je om samen jouw buscamper wensen te bespreken. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Zelf contact opnemen via telefoon of mail kan natuurlijk ook.

Smitspol 18b 3861 RS Nijkerk
Uw naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.