Ga naar de inhoud

Contact

Wij helpen jou de beste buscamper te vinden die bij jou past. Hier kun je ook antwoord vinden op vragen die u misschien nog heeft.

Veelgestelde vragen

Vragen over de

Levertijd

Voor de actuele levertijd is het handig om even contact op te nemen. Meestal kunnen we binnen drie maanden een camperbouwproject aannemen.

We proberen een complete camper te leveren tussen de 6 en de 8 weken. De levertijd is afhankelijk van of er nog een voertuig gevonden moet worden en aan de wachttijd van het RDW om het voertuig om te keuren.

Vragen over de

Bouw van de buscampers

De minimale hoogte is 170 cm. Dit kan ook gecreëerd worden door een hefdak. Het voertuig moet dan wel minimaal 130 cm zijn.

In een Volkswagen Camper L2H1 passen er maximaal 6 personen in. Er moet wel een bedbank gekozen die is goedgekeurd voor personenvervoer.

Meestal gebruiken we Armaflex 19mm als isolatie. Ook is schapenwol geschikt voor isolatie.

We proberen de voorraad op peil te houden. Soms lukt dat niet altijd door de toenemende vraag. Het beste is om even ons te bellen of te mailen voor de actuele voorraad.

In een Volkswagen Transporter kunnen er in totaal vier mensen gaan slapen. Twee personen beneden en twee personen in het slaaphefdak.

Vragen over de

Kosten

De kosten voor het inbouwen van een camper is afhankelijk van jouw behoeftes en wensen. Een complete ombouw van bus tot camper is er al vanaf 13950,-euro. Mocht meer maatwerk benodigd zijn, dan kan de prijs hoger of lager uitvallen.

Voor een Volkswagen L1H1 kost een slaaphefdak incl. montage en afwerking 3650 euro. Voor de L2H1 kost het 3850 euro.

De kosten voor een bus is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand.

Voor een kampeerauto is de motorrijtuigenbelasting voor een tijdvak van 3 maanden een kwart van de belasting die u moet betalen voor een personenauto.

Indien je een complete camper bij ons komt dan zit de BPM al in de prijs verwerkt. Wanneer je een eigen bus koopt en deze laat ombouwen tot camper dan dien zelf de BPM te gaan betalen. Dit is een eenmalig bedrag die dient te voldoen voordat je het camperkenteken kan bemachtigen. Het bedrag is afhankelijk van de leeftijd, kilometrage en opties in jouw bus. Uiteraard helpen we je met het doen van de aangifte.

Buscamper Op Maat

Kom langs!

Wij maken graag kennis met je om samen jouw wensen te bespreken. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Of neem gerust contact met ons op via telefoon en mail!

Nijverheidsweg 20

3762 ER Soest

Uw naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.