Ga naar de inhoud

Standkachel

Wil je tijdens het kamperen lekker warm zitten? Dan is een standkachel onmisbaar voor jouw Volkswagen buscamper. Een diesel kachel is zuinig en efficiënt. Binnen enkele minuten wordt de gewenste temperatuur in jouw camper bereikt.

Standkachel inbouw

Wil je er tijdens het kamperen lekker warmpjes bij zitten? Dan is een standkachel onmisbaar in jouw buscamper. Een dieselkachel is zuinig en efficiënt. Binnen enkele minuten wordt de gewenste temperatuur in jouw camper bereikt.

Standkachel
Buscamper

Wat is een standkachel en hoe werkt het?

Een standkachel in jouw camper werkt op diesel. De brandstof wordt verbrand, de warmte die daarbij vrijkomt wordt gebruikt om de camper warm te maken. Met een gemiddeld verbruik van 200 ml per uur is de kachel ook nog eens erg zuinig. Met het bijgeleverde bedieningspaneel kun je gemakkelijk de standkachel aan- en uit zetten en de gewenste temperatuur instellen.

Een standkachel vakkundig laten monteren?

Wij monteren de standkachel onder de camper. Hierdoor neemt de kachel geen extra ruimte in beslag in het interieur. De warme luchtbuis komt van onderen en gaat het interieur in onder de bijrijdersstoel. De brandstoftoevoer koppelen we aan de brandstoftank van de camper. Zo heb je geen last van een losse tank waarin je diesel moet bijvullen.

De standaard montage van een standkachel houdt in:

  • Plaatsing van de standkachel onder het voertuig of in het voertuig
  • Aansluiting op de dieseltank van het voertuig
  • Aanleggen stroomvoorziening en bekabeling
  • Aanleggen afvoer
  • Aanleggen lucht aanzuiging
  • Plaatsing van het bedieningspaneel
  • Plaatsing van het uitblaas rooster
Volkswagen camper

Compleet incl. montage 1425 euro Maak snel een afspraak!