Ga naar de inhoud

Slaaphefdaken

Een buscamper bouwen? Dan is een slaaphefdak onmisbaar! Wij leveren diverse soorten slaaphefdaken voor Volkswagen T5/T6 en de Mercedes Vito. Ook verzorgen wij de montage en afwerking.

Waarom een Slaaphefdak?

Een slaap-hefdak is onmisbaar voor mensen die een compacte buscamper willen. Een slaaphefdak zorgt niet alleen voor meer slaapplaatsen maar ook voor meer ruimte en licht in de camper. Bovendien ziet het er ook gewoon stoer uit!

Volkswagen camper
Buscamper

Lekker funtioneel!

De door ons geleverde slaap-hefdaken zijn van de beste kwaliteit. De daken zijn in de ingeklapte stand zeer plat. Hierdoor kun je met de buscamper de meeste parkeergarages in. In het slaap-hefdak kan slaapruimte gecreëerd worden. Hierin kunnen maximaal twee mensen slapen. Het doek is van stevig luchtdoorlatend katoen. Het voordeel hiervan is dat het erg stevig en duurzaam is.

  • 100% Stevig luchtdoorlatend katoen
  • Plat dak
  • Extra slaapplaatsen
  • Makkelijk bedienbaar
  • Twee hordes aan de zijkanten en een polyester raam aan de voorzijde
Volkswagen T5 buscamper
Slaap-hefdak

Uw vakantie is onze zorg

Een slaap-hefdak professioneel laten monteren door een vakman? Bij ons ben je op het juiste adres. Door het vertrouwen in onze producten geven wij 1 jaar lang garantie op de montage en kitwerk en twee jaar lang op het dak en constructie.

Kleuren
Standaard leveren we daken in een witte kleur. Uiteraard kunnen we ook de slaap-hefdaken leveren in de gewenste kleur. Ook de binnenkant kunnen we afwerken met vilt of hout.

Slaap-hefdaken
Slaap-hefdak

Unieke kenmerken

De slaap-hefdak kan je gemakkelijk bedienen met twee handen. In een mum van tijd tover je de extra slaapplekken om. De bedplank die ook in het dakconstructie verwerkt is, is onafhankelijk beweegbaar. Deze is eenvoudig naar boven en beneden te duwen met behulp van gasveren. Tussen het dak en de bedplank past een comfortabel matras in van maximaal 7 centimeter.

In het doek zitten twee hordes aan de zijkanten. Aan de voorzijde heb een groot polyester raam. Je laat hierdoor extra veel licht naar binnen. Het kamperen wordt hierdoor een stuk aangenamer!

Een compleet slaaphefdak Incl. montage

Vanaf 3750,- euro