Ga naar de inhoud
Slaaphefdak

Slaaphefdaken

Een buscamper bouwen? Dan is een slaaphefdak onmisbaar! Wij leveren diverse soorten slaaphefdaken voor Volkswagen T5/T6 en de Mercedes Vito. De montage en afwerking verzorgen wij ook.

Rick Ikkersheim

Fijn bedrijfje, goeie ervaring mee! Flexibel in meedenken wat er moet gebeuren. Hebben mijn camper op mooie manier verbouwd!

Lekker funtioneel!

De door ons geleverde slaaphefdaken zijn van de beste kwaliteit. Ingeklapt zijn de daken zeer plat. Hierdoor pas je met de buscamper in de meeste parkeergarages. In het slaaphefdak kan een slaapruimte gecreëerd worden. Hier kunnen maximaal twee mensen in slapen. Het doek is van stevig luchtdoorlatend katoen. Het voordeel hiervan is dat het erg duurzaam is.

  • 100% stevig luchtdoorlatend katoen
  • Plat dak
  • Extra slaapplaatsen
  • Makkelijk bedienbaar
  • Twee horren aan de zijkanten en een polyester raam aan de voorzijde
Buscamper
Slaap-hefdak

Slaaphefdak extra's

De bedplank die ook in de dakconstructie verwerkt is, is onafhankelijk beweegbaar. Deze is eenvoudig naar boven en beneden te duwen met behulp van gasveren. Tussen het dak en de bedplank past een comfortabel matras van maximaal 7 centimeter.

In het doek zitten twee horren aan de zijkanten. Aan de voorzijde zit een groot polyester raam. Hierdoor komt extra veel licht naar binnen. Dat maakt het kamperen nog aangenamer!

Reviews

Veelgestelde vragen over slaaphefdaken

Een slaaphefdak is onmisbaar voor mensen die een compacte buscamper willen. Een slaaphefdak zorgt niet alleen voor meer slaapplaatsen, maar ook voor meer ruimte en licht in de camper. Bovendien ziet het er ook gewoon stoer uit!

Standaard leveren we daken in een witte kleur. Uiteraard leveren we ook slaaphefdaken in elke gewenste kleur. De binnenkant kunnen we op verzoek afwerken met vilt of hout.

Door het vertrouwen in onze producten geven wij 1 jaar lang garantie op montage en kitwerk. En 2 jaar lang op het dak en constructie.

Het slaaphefdak kun je gemakkelijk bedienen met twee handen. In een mum van tijd tover je zo extra slaapplekken tevoorschijn.

Slaaphefdak in jouw buscamper? Neem contact met ons op!