Ga naar de inhoud

Volkswagen Slaaphefdak en hefdaken

Een buscamper bouwen? Dan is een slaaphefdak onmisbaar! Wij leveren diverse soorten slaaphefdaken voor Volkswagen T5/T6 en de Mercedes Vito. Ook verzorgen wij de montage en afwerking.
Slaaphefdak

Slaaphefdaken en hefdaken Voor de Volkswagen

Wil je een buscamper? Overweeg dan zeker een slaaphefdak! Voor zowel de Volkswagen T5/T6 als de Mercedes Vito hebben wij diverse opties. En natuurlijk nemen wij ook de montage en de finishing touch voor onze rekening.

Rick Ikkersheim

Fijn bedrijfje, goeie ervaring mee! Flexibel in meedenken wat er moet gebeuren. Hebben mijn camper op mooie manier verbouwd!

Lekker funtioneel!

Onze slaaphefdaken zijn niet alleen topkwaliteit maar ook super praktisch. Wanneer ingeklapt, zijn ze zo plat dat je moeiteloos de meeste parkeergarages inrijdt. En ’s nachts? Transformeer het in een knusse slaapplek voor twee, gemaakt van duurzaam, stevig en ademend katoen.

  • Gemaakt van 100% ademend, sterk katoen
  • Slim en plat design voor eenvoudig parkeren
  • Biedt extra slaapruimte
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voorzien van twee horren en een helder polyester raam aan de voorzijde
Buscamper
Slaap-hefdak

Slaaphefdak extra's

Beleef comfort op een geheel nieuw niveau met onze innovatieve bedplank in de dakconstructie. Onafhankelijk beweegbaar en moeiteloos te verstellen dankzij de gebruiksvriendelijke gasveren, biedt het ruimte voor een comfortabel matras van tot wel 7 centimeter. Bovendien zorgen de twee zijhorren en het grote polyester raam aan de voorzijde niet alleen voor frisse lucht maar ook voor een overvloed aan natuurlijk licht. Kamperen was nog nooit zo luxueus en aangenaam!

Reviews

arrow_back
arrow_forward

Veelgestelde vragen over slaaphefdaken

Een slaaphefdak is onmisbaar voor mensen die een compacte buscamper willen. Een slaaphefdak zorgt niet alleen voor meer slaapplaatsen, maar ook voor meer ruimte en licht in de camper. Bovendien ziet het er ook gewoon stoer uit!

Standaard leveren we daken in een witte kleur. Uiteraard leveren we ook slaaphefdaken in elke gewenste kleur. De binnenkant kunnen we op verzoek afwerken met vilt of hout.

Door het vertrouwen in onze producten geven wij 1 jaar lang garantie op montage en kitwerk. En 2 jaar lang op het dak en constructie.

Het slaaphefdak kun je gemakkelijk bedienen met twee handen. In een mum van tijd tover je zo extra slaapplekken tevoorschijn.

Slaaphefdak in jouw buscamper? Neem contact met ons op!