Ga naar de inhoud

Campermeubels

Wij leveren diverse buscampermeubels, complete meubelsets voor uw buscamper o.a. voor Volkswagen T5, T6. Wij leveren deze meubelsets/campermeubels in diverse kleuren en uitvoeringen. Uiteraard kunnen wij de benodigde apparatuur leveren zoals koelkast, spoelbak/kookplaat, watervoorziening en stroompakket.

De specialist in campermeubels voor de Volkswagen

Meubels in een buscamper zijn erg belangrijk. Wij hebben diverse meubels voor verschillende type buscampers. Op deze pagina hebben we het over campermeubels speciaal voor de Volkswagen T5/T6. Voor de Volkswagen hebben we twee verschillende indelingen. Wij leveren de Florida en de Nevada. De Florida buscamper kunt u kiezen uit twee verschillende lengtes.

 

Hoge kwaliteit en doordacht Design

Deze meubelset voor de Volkswagen T5/T6 L2 is door ons zelf ontworpen. Door de jaren heen is deze meubel per toeval ontstaan. Uit gebruikerservaringen en feedback van voorgaande modellen van klanten hebben we een redesign doorgevoerd.

Mooie materialen waar we vrolijk van worden

Onze meubels zijn CNC gefreesd en geassembleerd en afgelakt met de hand. We gebruiken niet de lichtste materialen maar wel de mooiste en van de beste kwaliteit. Écht hout met een natuurlijke uitstraling en geur.

De meubelset in verkrijgbaar in meer de dan honderd kleuren en verschillende soorten hout. Ieder type hout en kleur heeft zijn eigen uitstraling. Komt snel kijken wat het jou het meeste aanspreek.

Slaap-hefdak

Volkswagen T5/6 Florida

Benieuwd naar deze meubelset? Bekijk deze introductievideo van de Florida.

De Florida keuken en kastwand Excl. apparatuur