Ga naar de inhoud

Campermeubels

Wij leveren diverse buscampermeubels, complete meubelsets voor uw buscamper o.a. voor Volkswagen T5, T6. Wij leveren deze meubelsets/campermeubels in diverse kleuren en uitvoeringen. Uiteraard kunnen wij de benodigde apparatuur leveren zoals koelkast, spoelbak/kookplaat, watervoorziening en stroompakket.

De specialist in campermeubels voor de Volkswagen

Meubilair maakt het verschil in een buscamper. Specifiek voor de Volkswagen T5/T6 hebben we een selectie aan meubels die perfect passen. Hier zoomen we in op meubelopties voor deze Volkswagen-modellen. Je hebt de keuze tussen twee unieke indelingen: de Florida en de Nevada. En goed nieuws voor Florida-liefhebbers: dit model is verkrijgbaar in twee lengtematen!

 

Hoge kwaliteit en doordacht Design

Ons eigen design voor de meubelset van de Volkswagen T5/T6 L2 is door de jaren heen geƫvolueerd. Mede dankzij feedback en ervaringen van onze klanten met eerdere modellen, zijn we tot dit huidige ontwerp gekomen.

Mooie materialen waar we vrolijk van worden

Onze meubels zijn met precisie CNC-gefreesd en met zorg met de hand geassembleerd en afgelakt. Hoewel we niet de lichtste materialen kiezen, geven we prioriteit aan kwaliteit en schoonheid, met echt hout dat een authentieke uitstraling en geur biedt. Je kunt kiezen uit een uitgebreid palet van meer dan honderd kleuren en diverse houtsoorten, elk met een unieke charme. Kom langs en ontdek welke stijl het beste bij jou past!

Slaap-hefdak

Volkswagen T5/6 Florida

Nieuwsgierig naar onze Florida meubelset? Duik meteen in onze introductievideo en ontdek alle details!

De Florida keuken en kastwand Excl. apparatuur