Ga naar de inhoud
Zwarte Florida buscamper Eric en Margot

Zwarte Florida buscamper Eric en Margot

We hebben onlangs de dromen van dit gezin werkelijkheid laten worden door een VW Transporter om te bouwen tot hun eigen gedroomde buscamper, in het begeerde model Florida.
De buitenkant van deze gave buscamper straalt kracht uit, met zonnepanelen die zorgen voor duurzame energie en een robuuste luifel die schaduw biedt voor ontspannen momenten onder de hemel. Maar het echte avontuur begint pas als je de deuren opent en de binnenkant van deze buscamper betreedt.

Het interieur is een verrassende reis terug in de tijd, met een retro stijl die je omarmt zodra je binnenstapt. Het meubilair, gedurfd uitgevoerd in Tiger Orange, straalt karakter uit en vormt een prachtig contrast met de alpinekleurige kussens op de bedbank. De wanden, afgewerkt met donkergrijs vilt, meubelstof en berken latten, creëren een warme en uitnodigende sfeer.

De keuken is een kunstwerk op zich, met een aanrechtblad van duurzaam bamboe in caramelkleur. De inklapbare en verschuifbare tafel biedt flexibiliteit voor gezellige diners of rustige momenten. Rechtsachter is een extra raam geplaatst, waardoor het interieur baadt in natuurlijk licht. De kinderen kunnen genieten van het uitzicht tijdens de reis, waardoor elke kilometer een nieuw avontuur word.


In alle seizoenen comfortabel reizen is geen probleem dankzij de standkachel die de binnenruimte verwarmt. Het hefdak, voorzien van een bedplank met matras, maakt deze camper geschikt voor het hele gezin, met ruimte voor vier personen. Draai de passagiersstoel en vergroot de zithoek, waardoor gezelligheid en comfort hand in hand gaan.

Ook dit gezin wensen wij onvergetelijke avonturen toe met deze prachtige buscamper.