Ga naar de inhoud
Volkswagen Florida Robin

Volkswagen Florida Robin

Bij het ontwerpen van deze Florida buscamper is elk detail in overweging genomen om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Het opvallende slaaphefdak en de Fiamma luifel vormen de eerste indruk van dit avontuur op wielen.

Binnenin straalt de keuken in Peacock Green kleur warmte en levendigheid uit. De kleur brengt een speelse energie in de ruimte. Het aanrechtblad, vervaardigd uit duurzaam bamboe in naturel kleur, voegt een vleugje warmte toe aan de keuken, terwijl de afneembare tafel, eveneens in bamboe naturel, het perfecte knooppunt is voor gezellige momenten en heerlijke maaltijden. De zijwand is bekleed met berken latten, wat perfect aansluit bij de natuurlijke materialen in deze buscamper.

De kook-spoelcombi met het handige 2-pits gastoestel biedt de vrijheid om culinaire maaltijden te bereiden. De uittrekbare bedbank met lichtgrijze meubelkussens biedt comfort en een veelzijdige ruimte. De stevige meubelkussens zijn gemaakt van duurzaam slijtvast materiaal. Met de toegevoegde gordels is tijdens het rijden de veiligheid voor extra passagiers gegarandeerd.

De draaibare bijrijdersstoel maakt de reis nog aangenamer en vergroot de leefruimte. Alles is zorgvuldig ontworpen en gerealiseerd, aangepast aan eigen stijl en behoeften. Onze Florida Volkswagen Buscamper is niet zomaar een voertuig, het is een thuis op wielen. Stap ook aan boord, voel de vrijheid, omarm het comfort en laat de reis beginnen!