Ga naar de inhoud
Volkswagen Crafter van Christina

Volkswagen Crafter van Christina

Christina heeft al uitgebreide plannen gesmeed voor haar langverwachte avontuur met haar gloednieuwe buscamper. Haar enthousiasme was onmiskenbaar toen ze, vergezeld door haar moeder, arriveerde om eindelijk haar droomcamper op te halen.
Bij de realisatie van deze buscamper hebben we zorgvuldig geluisterd naar Christina’s specifieke wensen. Met aandacht voor detail en vakmanschap hebben we een buscamper op maat kunnen afleveren die perfect past bij haar behoeften en verwachtingen. Christina en haar moeder waren zeer tevreden met het eindresultaat.

Licht en ruimte

De buscamper straalt ruimte en licht uit, wat meteen in het oog springt. Wat meteen opvalt, is de overvloedige opbergruimte en de handige kastruimte die het interieur biedt. De keuken is een ware parel met niet alleen veel opbergmogelijkheden, maar ook een royale 90 liter koelkast. De lichtheid van de keuken, compleet met een prachtig natuurlijk bamboehouten werkblad en tafelblad, geeft de ruimte een nog groter gevoel van ruimtelijkheid.

Slapen en ontspannen

Uiteraard hebben we bij deze buscamper gedacht aan alle aspecten van comfort. Het slaaphefdak is een onmisbaar kenmerk, dat een knusse slaapruimte biedt voor twee personen. Het hefdak is met dezelfde oog voor detail afgewerkt als de rechterzijde van de buscamper, met prachtige, natuurlijk lichte houten panelen die voor een warme sfeer zorgen.
Daarnaast hebben we gezorgd voor veelzijdigheid in de zitruimte. De twee zitbanken zijn gemakkelijk om te toveren tot comfortabele slaapbanken, waardoor er voldoende slaapmogelijkheden zijn gecreëerd.

Zonnepanelen
De 200W zonnepanelen stellen de buscamper in staat om volledig zelfvoorzienend te zijn, waardoor je moeiteloos Off grid kunt reizen.