Ga naar de inhoud
Two Tone Florida Buscamper

Two Tone Florida Buscamper

Onlangs mochten wij een bijzonder project voltooien voor een van onze klanten, die nu de trotse eigenaar is van een prachtige buscamper met slaaphefdak. De camper is echt een droom op wielen, met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle reis.

De buitenkant van de camper straalt met zijn opvallende two tone lak, waaronder zelfs de bumpers zijn meegenomen, een perfecte harmonie uit tussen moderniteit en tijdloze klasse. Maar ook de binnenkant doet niet onder voor de buitenkant.

Binnenin verwelkomt een keuken met een bamboe blad, spoelbak en inductiekookplaat de reiziger, die in alle gemakken is voorzien. Het bamboe caramelkleurige tafelblad, bevestigd aan een schuifbare rail, nodigt uit tot gezellige maaltijden en gesprekken. De lichte afwerking met zandkleurig vilt en grijze meubelstof panelen creëert een serene sfeer, waardoor elke reis een ontspannen ervaring wordt.

De bamboe-afwerking aan de zijkanten en bovenkant maakt het hele plaatje compleet. En die bijrijdersstoel? Die draait gewoon om, zodat je een gezellige hangplek hebt. Het is als een mini-living on the road.

En zie de lichtgroene kussens! Ze passen perfect bij de cognackleurige keuken en geven de camper een relaxte sfeer. Na een dag vol avonturen is dit de ideale plek om te ontspannen.