Ga naar de inhoud
Two tone Florida buscamper Martijn en Rozanne

Two tone Florida buscamper Martijn en Rozanne

Voor Martijn en Rozanne mochten we deze gave Florida buscamper maken. Deze opvalllende two tone bus, een Florida-model in Bambus Green, straalt sportiviteit uit met zijn zijn stoere zwarte 18-inch metalen velgen. Boven de schuifdeur is een luifel gemonteerd, ideaal tijdens de reizen om een gezellige buitenruimte te creƫren voor langere of korte tijd. De buscamper is klaar om avonturen te beleven!

Binnen is er gekozen voor natuurlijke tinten gecombineerd met vrolijke kleuren. De keuken en kasten zijn op maat gemaakt in de kleur Backed Brick. Het aanrechtblad en de tafel zijn van natuurlijk en duurzaam bamboehout in de kleur caramel. Een mooi geheel, gezellig en sfeervol!

Het hefdak herbegt een slimme bedplank, die aan de zichtzijde is afgewerkt met berken latten, waardoor er extra slaapplaatsen zijn. Perfect voor het gezin om op pad te gaan en 1 of meerdere nachten van huis te blijven.
De uittrekbare bedbank heeft lichgrijze kussens en biedt niet alleen comfortabele zit- en slaapplaatsen, maar herbergt ook een ruime lade aan de achterzijde voor extra bergruimte.

Om de ruimte optimaal te benutten hebben we onder de bovenkastjes een slim opbergnet toegevoegd, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om spullen op te bergen.

Ook dit gezin is klaar om op pad te gaan en mooie herinneringen te gaan maken. Wij wensen jullie veel plezier op de weg en geniet van alle mooie momenten met jullie buscamper!