Ga naar de inhoud
Studio Binnen Interieurontwerp

Studio Binnen Interieurontwerp

“Wei en zijn team hebben een prachtige buscamper voor ons gebouwd! Het was een fijn proces waarin we onze eigen wensen over de inrichting en stijl konden aangeven, en Wei zijn expertise inbracht over wat er allemaal mogelijk was. Tussendoor hadden we vaak even contact over de voortgang, wat heel fijn was. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en een prachtige camper met een heel hoog afwerkingsniveau gemaakt. We gaan er hopelijk heel veel jaren van genieten en mooie avonturen mee beleven!”

In samenwerking met de eigenaar van de camper hebben we een mooie camper gerealiseerd met verschillende faciliteiten waarmee je fijn op reis kan!

Ruimte en licht
Door een slaaphefdak in te bouwen in een L2H2 creƫer je bijna 290cm stahoogte. Daardoor is er veel ruimte in de bus, tegelijkertijd met een mooi afgewerkte houten look wat een rustige uitstraling geeft. De buscamper bevat ook een luifel waardoor je beschermd bent tegen de zon!

Luxe en comfort
Met zonnepanelen van 200w wekt deze buscamper zijn eigen stroom op om zelfvoorzienend te zijn. De buscamper bevat een grote compressor koelkast van 85 liter en een standkachel waardoor je ook eenvoudig in de winter kan kamperen.

Slapen en chillen
De buscamper is zo gemaakt dat het eenvoudig is om het zitgedeelte naar slaapgedeelte om te bouwen. Ook hebben we een opbergmogelijkheden gedacht; in de buscamper zijn er verschillende handige kastjes te vinden. In de buscamper hebben we een extra zitstoel geplaatst met gordel waardoor je met een extra persoon mee op reis kan. De tafels in de bus bevatten telescopisch tafelpoten zodat je de tafel gemakkelijk in- en uitschuift!