Ga naar de inhoud
Rode Volkswagen Florida T6

Rode Volkswagen Florida T6

In deze rode Volkswagen T6 hebben we de ruimte en het comfort goed samen te laten gaan, voor het creëren van een unieke reiservaring. Het interieur is rustig en we hebben natuurlijke materialen gebruikt zoals berken latten en een net bamboe aanrechtblad.

De buscamper is handig ontworpen met oog voor functionaliteit en stijl. Met twee schuifdeuren hebben we niet alleen de toegankelijkheid verbeterd, maar ook gezorgd voor goede ventilatie en een open gevoel. Hierdoor wordt het lichte interieur nog meer benadrukt.

Een bijzonder kenmerk is de draaibare bijrijdersstoel. Deze slimme aanpassing biedt niet alleen flexibiliteit in de opstelling van de ruimte maar draagt ook bij aan een knusse zithoek. Of het nu gaat om het delen van verhalen, genieten van een maaltijd, of simpelweg ontspannen met een goed boek, deze draaibare stoel voegt een extra dimensie toe aan de veelzijdigheid van de buscamper

De keuken is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. De spoel- kookcombinatie met tweepits gastoestel zorgt voor een onafhankelijk gevoel om zelf maaltijden te bereiden. De lichte, maar warme kleurstelling van de keuken en de meubelkast geven de buscamper een huiselijke sfeer. Het bamboe tafelblad is gemonteerd aan een schuifbare rail, hiermee kan de ruimte goed worden benut tijdens de maaltijd, of onderweg.

Aan de buitenzijde hebben wij een Fiamma luifel gemonteerd. Deze luifel is eenvoudig bedienbaar, ideaal als de buscamper snel verplaatst moet worden. Daarnaast heeft de luifel een lichtgewicht constructie en een compact ontwerp, wat deze luifel perfect maakt voor de buscamper op reis.