Ga naar de inhoud
Rick Ikkersheim

Rick Ikkersheim

“Fijn bedrijfje, goeie ervaring mee! Flexibel in meedenken wat er moet gebeuren. Hebben mijn camper op mooie manier verbouwd!”

In samenwerking met de eigenaar van de camper hebben we een mooie camper gerealiseerd die ingericht en op maat gemaakt is voor een surfer.

Interieur

De Volkswagen Buscamper is voorzien van een houten look. Met een uitschuifbare tafel tot 150cm in de buscamper, heb je de mogelijkheid om een lange tafel te hebben die tegelijk compact is. Wanneer je hem niet gebruikt, kan je hem eenvoudig weer terugschuiven! De camper is voorzien van verschillende ramen en dakluik met hor en verduistering om het licht wat binnen komt te reguleren.

Koken en opbergen

Met een grote keuken is er in de camper genoeg ruimte om een fantastische maaltijd te bereiden. Zoals je kan zien op de foto’s heeft de camper ook voldoende opbergmogelijkheden. Met een uitschuifbaar bed tot 200cm ontstaat er bergruimte onder het bed.

Luxe en comfort

Met een standkachel in de camper wordt de camper goed verwarmd die tegelijkertijd ook als bijverwarming gebruikt kan worden tijdens het rijden. Met zonnepanelen van 200w op de camper wordt er zelf eigen stroom opgewekt. Ideaal tijdens een lange rit! Ook tijdens de warme dagen is gedacht. Met een compessor koelkast ingebouwd wordt er gemakkelijk gekoeld ongeacht de buitentemperatuur tot -20 graden.