Ga naar de inhoud
Paul de Ridder

Paul de Ridder

“Buscamper op Maat is betrouwbaar, vriendelijk en betaalbaar. Er wordt met je meegedacht, ze maken het precies zoals je wilt. Ze zijn goed in naturel hout als afwerking. Ze hebben zelfs een geschikte bus voor ons gezocht en gevonden.”

In samenwerking met de eigenaar van de bus hebben we een buscamper omgebouwd die goedgekeurd is voor vijf personen.

Interieur

De Volkswagen Buscamper is voorzien van een houten look. Ook zijn er privacy schuiframen links en rechts ingebouwd. Voor de zonnige dagen heeft de buscamper een luifel zodat je kan uitrusten in de schaduw.

Slapen en chillen

De buscamper heeft een slaaphefdak waardoor je stahoogte creëert in de bus en boven erin kan slapen. Deze bevat ook ritsen aan de voorzijde en zijkanten, zodat je deze open kan ritsen en daglicht in het interieur binnen kan laten. Multifunctioneel! Met een RDW gekeurd zit- en slaapbank kan je mensen vervoeren in je bus en tegelijkertijd deze bank ombouwen tot bed. We hebben ook een opberglade gerealiseerd onder de bedbank.

Luxe en comfort

Met een standkachel in de camper wordt de camper goed verwarmd en met zonnepanelen van 200w op de camper wordt er zelf eigen stroom opgewekt. Ideaal tijdens een lange rit! Ook tijdens de warme dagen is gedacht. Met een compressor koelkast ingebouwd wordt er gemakkelijk gekoeld ongeacht de buitentemperatuur tot -20 graden. De buscamper bevat ook een portable chemisch toilet.