Ga naar de inhoud
Nevada buscamper Ineke

Nevada buscamper Ineke

Voor Ineke mochten wij onlangs deze mooie buscamper ontwerpen en afleveren in het gewilde model Nevada. Het model Nevada is praktisch en comfortabel in gebruik. De L-vormige uitschuifbare bedbank ziet er niet alleen aantrekkelijk en comfortabel uit, maar is ook erg functioneel vanwege de extra opbergmogelijkheden. Deze bank kan ook nog moeiteloos worden omgetoverd tot een slaapplek, waardoor de ruimte nog efficiënter benut wordt.

De binnenzijde van de bus is bekleed met lichtgrijs vilt en afgewerkt met hoogwaardige materialen van bamboe en meubelstof. Dit zorgt voor een verfijnde en duurzame afwerking van het interieur.

De keuken, uitgevoerd in een verfijnde ivoorkleur, is voorzien van een gas- spoelcombinatie, waardoor koken onderweg een plezier is. De uitschuifbare bamboe tafel is een handige toevoeging in het interieur, ideaal voor maaltijden of gezellig samenzijn. Uiteraard kan de tafel ook eenvoudig worden ingeklapt of weggehaald.

De vrolijke gordijnen geven de ruimte een fijne sfeer. De gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig Gobelin stof en bieden hierdoor veel privacy.

Ineke heeft ervoor gekozen om deze Nevada buscamper uit te laten voeren met een standkachel. Dit garandeert een aangename temperatuur, waardoor de buscamper het hele jaar door geschikt is voor gebruik.

Het exterieur van de buscamper is doordacht ontworpen. De zonnepanelen op het dak voorzien de buscamper in duurzame energie. De toevoeging van de zwarte Fiamma luifel biedt niet alleen beschutting tegen diverse weersomstandigheden, maar zorgt ook voor een vleugje elegantie van deze buscamper.

Wij zijn blij dat we er weer een tevreden klant bij hebben en wensen Ineke veel mooie reizen toe met haar Nevada buscamper!