Ga naar de inhoud
Buscamper Nevada Erik-Jan en Anneke

Buscamper Nevada Erik-Jan en Anneke

Vorige week leverden we dit prachtige exemplaar af aan een zeer tevreden klant, en het is duidelijk waarom deze buscamper zo bijzonder is.
Van buiten valt direct het sportieve slaaphefdak op, samen met de opvallende two-tone groene kleurstelling.

Maar de echte charme van de buscamper openbaart zich zodra je de deur opent en het interieur betreedt. Hier word je verwelkomd door een unieke en vrolijke kleurstelling die direct een glimlach op je gezicht tovert.

De meubels in Amber Yellow vormen een prachtig contrast met het warme bamboe caramel hout en het zachte zandkleurige vilt. Om het geheel af te maken is er gekozen voor kwalitatief hoogwaardige gordijnen in Gobelin stof, die een warme sfeer toevoegen aan de ruimte.

Op de uitschuifbare bedbank liggen comfortabele mosgroene meubelkussens, gemaakt van duurzaam gerecyclede stof. Hier kun je heerlijk ontspannen na een dag vol avontuur. En voor wie nog meer comfort wil, is er de mogelijkheid om te kiezen tussen de bedbank en het slaaphefdak voor een goede nachtrust.

De ingebouwde spots in het plafond zorgen voor een warme sfeer tijdens de avonden, perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten. In de keuken is alles wat je nodig hebt aanwezig, inclusief een spoel-kookcombinatie met kraan en een handige 2-pits gaskookplaat.

Om de ruimte optimaal te benutten, hebben we onder de bank een extra ruimte gecreëerd, ideaal voor het opbergen van de extra spullen.

Kortom, een geweldige buscamper, waar we Erik-Jan en Anneke nog veel mooie avonturen mee toewensen!