Ga naar de inhoud
Marlies

Marlies

“Ben nu een paar maanden met mijn camperbus onderweg. Super tevreden over de bus , die Wei Hu voor me uitgezocht heeft en de inrichting is ook top gemaakt! Aanrader!”

Volkswagen Buscamper

Ruimte en Licht

Door een slaaphefdak in te bouwen in een L2H1 creëer je stahoogte. Ook kan je natuurlijk op het dak slapen van de camper en genieten van het mooiste uitzicht! De buscamper heeft ook een luifel waardoor je beschermd bent tegen de zon! Ook hebben we schuiframen gemonteerd voor meer lichtinval. Hierdoor sta je altijd in contact met de natuur!

Volkswagen T5 buscamper

De buscamper heeft zijn eigen zonnepanelen waardoor hij zijn stroom kan opwekken. Zo sta je makkelijk een aantal dagen off-grid.

Opbergruimte

Door Nevada te kiezen ben je verzekerd van maximale opbergruimte. De Nevada heeft onder de uitschuifbare bedbank een groot vak waar al je spullen in kwijt kan. Ook heeft hij een functionele kast met klep en schuifdeuren.

Volkswagen T5 buscamper

Slapen

Met zijn uitschuifbare bedbank creëer een bed van 190 bij 160cm. Dat is in deze klasse zeer ruim te noemen. Hierdoor slaap je niet alleen als een koning maar je kunt de bedbank ook inschuiven naar 80 cm. Overdag heb je dan de maximale ruimte om gezellig een kopje koffie te drinken met je vrienden aan de uitschuifbare tafel.

Volkswagen T5 buscamper