Ga naar de inhoud
Gele Kanari Nevada

Gele Kanari Nevada

Wat hebben wij hier? Samen hebben we een geweldige camper weten te creëren voor twee avonturiers. Het is echt een uniek stukje werk geworden, met die bijzondere mix van kleuren en materialen. Je kunt gewoon niet anders dan een goed gevoel krijgen als je ernaar kijkt – en dat is precies wat we wilden bereiken. Mensen blij maken, is ons doel.

De camper is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook behoorlijk praktisch. Met een breed bed van 135 cm hebben we alle ruimte om comfortabel te rusten na een dag vol avonturen. En dat slaaphefdak met schotels? Een echt slimme toevoeging, zodat zij die nachten onder de sterrenhemel kunnen koesteren. Zelfs in herfst en winter kunnen ze eropuit trekken dankzij de ingebouwde standkachel.

Wat handige snufjes betreft, zijn we ook gedekt. Zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat we nooit zonder stroom komen te zitten, zelfs als we ver van de bewoonde wereld zijn. En die zorgen voor warmte? Die zijn weggenomen met de standkachel, waardoor we in alle seizoenen op pad kunnen gaan.

Al met al hebben we een camper ontworpen die een perfecte balans biedt tussen functionaliteit en aantrekkelijkheid, met een flinke dosis individualiteit. Dus waar wachten we nog op? Ons volgende avontuur wacht, en deze camper staat te popelen om ons jullie ook vergezellen!