Ga naar de inhoud
Florida van Nick en Marloes

Florida van Nick en Marloes

Wat een geweldig moment! We hebben opnieuw een ongelooflijk unieke Volkswagen buscamper afgeleverd, klaar om op avontuur te gaan! De droom was om de meest bruikbare ruimte te creëren en we hebben deze wens waargemaakt door aandachtig te luisteren naar de behoeften en door samen te werken aan een fantastisch ontwerp. De inrichting straalt pure magie uit met zijn lichte en natuurlijke materialen, en creëert een oase van rust en sereniteit.

Luxe en comfort
Met zonnepanelen van 200w wekt deze buscamper zijn eigen stroom op om zelfvoorzienend te zijn. In het keukenkastje vind je een royale compressor koelkast met een capaciteit van 90 liter.
Aan de zijkant hebben we een prachtige luifel toegevoegd, die moeiteloos verdwijnt in de zwarte cassette.

Ruimte en licht
Door een slaaphefdak in te bouwen in een L2H2 creëer je bijna 290cm stahoogte. Daardoor is er veel ruimte in de bus. De natuurlijke tinten met een mooi afgewerkte houten look geeft een rustige uitstraling.

Inrichting en slapen
De bank is gemonteerd op rails. Dit heeft als voordeel dat de bank flexibel schuifbaar is. Hierdoor kan er weer extra ruimte gecreëerd worden aan zowel de voor- als achterzijde van de bank.
Het zitgedeelte in de buscamper is eenvoudig om te bouwen naar slaapgedeelte. Omdat we op maat gebouwd hebben, heeft het bed een breedte van 1.50 meter wat zorgt voor extra comfort en ruimte

Dit interieur is niet zomaar comfortabel en slim ingedeeld, het straalt gewoonweg rust en ruimte uit! Het tafelblad en aanrechtblad zijn vervaardigd uit duurzaam bamboehout, een onderhoudsvriendelijk en natuurlijk materiaal dat de perfecte aanvulling vormt.

De Gobelin gordijnen zijn beschikbaar in een scala aan motieven, maar in dit geval heeft de klant gekozen voor zachte, natuurlijke tinten met een subtiel patroon. Deze gordijnen laten slechts een vleugje licht door en kunnen eenvoudig worden opgerold en vastgezet met stoere leren bandjes.