Ga naar de inhoud
Florida buscamper Jarno en Hanneke

Florida buscamper Jarno en Hanneke

Recent mochten wij onze klant de trotse eigenaren maken van deze witte Volkswagen buscamper. Deze camper is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en modern comfort.

Een opvallend element van deze VW buscamper is het gebruik van bamboehout voor het werkblad en tafelblad in de keuken. Bamboe staat bekend om zijn snelle hernieuwbare groei en duurzaamheid, waardoor het niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze is, maar ook een milieuvriendelijke toevoeging aan het interieur.

De uittrekbare bank biedt niet alleen een comfortabele zitplaats, maar kan ook moeiteloos worden omgezet in een bed. Deze veelzijdigheid maximaliseert de bruikbare ruimte en maakt de camper geschikt voor verschillende reisscenario’s.

Uitgerust met zonnepanelen biedt de camper onafhankelijkheid van externe stroombronnen. Dit maakt reizen naar afgelegen locaties mogelijk zonder in te boeten aan het comfort. De koelkast met vriesvak en de ingebouwde spotjes dragen bij aan het gemak en de functionaliteit tijdens de reis.

Het interieur is zorgvuldig afgewerkt met licht vilt en meubelstof, aangevuld met subtiele accenten van berkenhout rechtsachter. Deze combinatie creƫert een eigentijdse en verfijnde uitstraling, waardoor de camper niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een comfortabele ruimte om te vertoeven.