Ga naar de inhoud
Florida buscamper Inge

Florida buscamper Inge

Onlangs mochten we Inge blij maken met haar eigen droombuscamper model Florida. De buitenkant van de buscamper is voorzien van een handige cassetteluifel, ideaal om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

Inge heeft gekozen voor een lichte kleurstelling en een extra raam rechtsachter voor een optimale lichtinval in haar buscamper.

De keuken in Ivory white is in goede harmonie met de natuurlijke materialen van bamboehout, waaronder het aanrechtblad, de tafel en het plafond. De keuken is voorzien van een spoel-kookcombinatie, wat ideaal is tijdens de reizen.

Om elke centimeter van de ruimte goed te benutten hebben we de achterzijde van de bedbank voorzien van een handige opberglade. Ook het slimme bagagenetje in de wandkast zorgt voor extra opbergruimte.

De RDW goedgekeurde bank is voorzien van gordels en hierdoor geschikt om extra medereizigers of passagiers mee te nemen. De bank is uittrekbaar en bied hiermee naast het hefdak nog extra ruimte om te slapen. En dankzij de draaibare bijrijdersstoel ontstaat er binnenin een ruime zithoek om te ontspannen.

Ook Inge wensen wij heel veel plezier en mooie reizen toe met haar buscamper!