Ga naar de inhoud
Florida Buscamper Frank en Heidi

Florida Buscamper Frank en Heidi

Voor Frank en Heidi hebben we een mooie two tone buscamper mogen bouwen. De buitenkant van de buscamper is gespoten in de Two Tone kleur Indium Grey. Deze keuze geeft de camper niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar zorgt er ook voor dat hij opvalt, waar je ook gaat. Het subtiele contrast tussen de grijstinten geeft de camper een tijdloze en elegante uitstraling.
Op het dak zijn de flexibele zonnepanelen gemonteerd en een ander kenmerk voor deze buscamper is de multirail die we hebben gemonteerd. Dit biedt niet alleen een strakke uitstraling, maar ook een ongekende veelzijdigheid. Met de multirail kunnen accessoires zoals een luifel eenvoudig worden bevestigd, waardoor de functionaliteit van de buscamper wordt vergroot.

Bij deze buscamper is er gekozen voor het plaatsen van een extra raam rechtsachter, wat een uitstekende beslissing is. Dit extra raam creëert niet alleen een prachtig uitzicht, maar zorgt ook voor een overvloed aan natuurlijk licht in het interieur. Het resultaat is een warme en uitnodigende sfeer, waardoor elke reis nog plezieriger wordt.

Het interieur van deze buscamper is ontworpen met comfort en stijl als topprioriteit. De berkenhouten tafel en aanrechtblad voegen niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe, maar bieden ook duurzaamheid en functionaliteit.

De veelzijdige tafel is voorzien van een inklapbare tafelpoot, waardoor de tafel gemakkelijk kan worden aangepast of worden ingeklapt.

Het interieur is bekleed met lichtgrijs vilt, gecombineerd met lichtgrijze meubelstof en afgewerkt met berkenhouten platen. Dit zorgt niet alleen voor een verfijnde uitstraling, maar creëert ook een rustige en gezellige omgeving waarin je kunt ontspannen na een dag vol avonturen.

De uittrekbare bank is meer dan alleen een zitplaats; het is een comfortabele slaapbank die met gemak kan worden omgetoverd. Onder deze bank hebben we een handige lade toegevoegd voor extra opbergruimte, zodat je alles wat je nodig hebt voor je reis gemakkelijk kunt meenemen.

De oprolbare gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige Gobelin stof en kunnen eenvoudig worden opgerold en vastgezet met bijpassende lederen bandjes. Dit biedt niet alleen privacy maar voegt ook de extra sfeer en huiselijkheid toe aan het interieur.

Het hefdak is voorzien van een zwart doek en aan de onderzijde afgewerkt met berkenhout, wat perfect aansluit bij het complete interieur. Deze subtiele details dragen bij aan de harmonie en elegantie van de buscamper.

Kortom, deze Volkswagen buscamper, gebaseerd op het model Florida, is een viering van vrijheid, comfort en stijl. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis plant, deze buscamper staat klaar om je te begeleiden op een reis naar avontuur.