Ga naar de inhoud
Buscamper Nevada van Kris

Buscamper Nevada van Kris

Voor Kris mochten wij afgelopen week zijn droomcamper afleveren, geheel in zijn eigen stijl en smaak samengesteld. De bus is two tone gespoten, inclusief de bumpers, in een mooie diepe olijfkleur. Samen met de 18-inch lichtmetalen velgen zorgt dit voor een stoer en uniek uiterlijk van de buscamper. Boven de schuifdeur is een cassetteluifel gemonteerd, deze is eenvoudig te bedienen en ideaal om beschut te zitten tijdens de warme en zonnige dagen.

Ook het interieur heeft een verrassende en eigen stijl. Kris heeft er voor gekozen om de inrichting te combineren met zachte tinten en natuurlijke materialen. Voor de afwerking is er naast het lichtgrijze vilt gekozen voor materialen van berkenhout. Ook het keukenblad, het tafelblad en de afwerking in de meubelkast zijn gemaakt van licht berkenhout.

De L-vormige bank is ideaal om comfortabel te zitten. Door de bank eenvoudig uit te schuiven, ontstaat er een slaapruimte voor 2 personen. Er kan ook gekozen worden om te slapen in het hefdak.

De ingebouwde standkachel zorgt ervoor dat Kris zijn bus ook tijdens de koudere dagen of avonden met alle comfort kan blijven gebruiken. Wij wensen hem veel plezier met zijn buscamper en veel veilige kilometers toe!