Ga naar de inhoud
Buscamper Florida Sjaak en Fennanda

Buscamper Florida Sjaak en Fennanda

Ook deze klant hebben wij blij mogen maken met het bouwen van een Florida buscamper. Bij het ontwerpen van deze buscamper is er gekozen voor een lichte uitstraling. De natuurlijke materialen brengen rust en harmonie in de leefruimte. De prachtige ivory kleur van de meubels vormt een elegant contrast met de kleurrijke stoffering. Het donkere bamboe aanrechtblad en de inklapbare tafel, eveneens gemaakt van donker bamboehout, brengen extra warmte in de gezellige ruimte.

Hoewel deze buscamper compact is, is elke ruimte slim benut. Dankzij de doordachte indeling is er voldoende ruimte voor alle benodigdheden, zodat de klant zorgeloos op reis kan gaan. Voor wie graag reist met gezelschap, biedt de uittrekbare zitbank een eenvoudige oplossing om deze om te toveren tot een comfortabele slaapplek. Voor extra slaapruimte is er het handige slaaphefdak beschikbaar.

De knusse keuken is uitgerust met een spoel- kookcombinatie, waardoor er altijd de mogelijkheid is om een heerlijke maaltijd te bereiden, waar je ook bent.

De draaibare bijrijdersstoel transformeert in een handomdraai naar een gezellige zithoek. Onder het gemonteerde leeslampje is dit de perfecte plek om ontspannen de dag af te sluiten met een goed boek of een lekker drankje.

Wij wensen ook deze familie veel mooie avonturen toe met hun prachtige buscamper!