Ga naar de inhoud
Buscamper Florida Maureen

Buscamper Florida Maureen

Wat een bijzonder moment was het voor Maureen toen ze vorige week haar stoere buscamper bij ons ophaalde. Hier had ze zo naar uitgekeken. De buscamper straalt stoerheid uit met zijn zwarte lichtmetalen velgen en bijpassende zwarte luifel.

Bij het ontwerpen van de inrichting is er gekozen voor een harmonieuze mix van natuurlijke materialen. Het berkenhout aan het plafond en aan de rechterachterwand vormt een prachtige combinatie met het donkere bamboe aanrechtblad en tafelblad. Het geeft de bus een warme en uitnodigende sfeer.

De keuken en de meubels zijn een echte eyecatcher met de Green Shadow kleur, die mooi contrasteert met de lichte kussens op de bank. Deze kussens zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van duurzaam materiaal. Met de handige spoel- kookcombinatie in de keuken kan er in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel gezet worden.

De bedbank is voorzien van gordels, zodat de buscamper ook geschikt is om extra passagiers mee te nemen. Of je nu op reis gaat, of even boodschappen gaat doen, dit is ideaal!


Iedere ruimte in de buscamper wordt zo goed mogelijk benut. Zo is er achter de uittrekbare bedbank een handige lade gemaakt voor het opbergen van spulletjes. En dankzij de draaibare bijrijdersstoel wordt er zelfs extra zitruimte gecreëerd, perfect voor gezellige avonden of mooie tussenstops tijdens het reizen.


Wij wensen Maureen veel mooie avonturen toe met deze mooie buscamper!