Ga naar de inhoud
Buscamper Florida Hester

Buscamper Florida Hester

Dolblij was Hester toen ze haar Florida buscamper bij ons kwam ophalen, wat een transformatie! Het hefdak met grijs doek heeft een eigentijdse uitstraling en geeft in de buscamper een ruimtelijk gevoel.


Als je de bus binnenstapt heerst er direct een warme en gezellige sfeer. De inrichting is warm en kleurrijk en geeft meteen al een gevoel van thuis. De keuken in Oatmeal Beige kleur is een ideale match met de lichte bamboe tafel en keukenblad. De tafel is niet alleen functioneel, maar ook afneembaar. Dat betekent dat er eenvoudig extra ruimte gecreƫerd kan worden wanneer dat nodig is. Praktisch en handig!

Zowel de bedplank van het hefdak als het linker achterpaneel zijn voorzien van berken latten. De natuurlijke materialen geven het geheel niet alleen een stoer uiterlijk, maar zijn ook duurzaam.

In de keuken vind je alles wat je nodig hebt, een koelkast om je eten en drinken koel en vers te houden en een handige spoelcombinatie met wasbak en een 2-pits gaskookplaat. Koken wordt hier een feestje!

Er is gekozen voor roestkleurige meubelkussens voor de bedbank. Deze kussens zijn gemaakt van gerecycelde materialen. Duurzaamheid en een natuurlijke materialen staan hoog in het vaandel.

De gordijnen zijn gemaakt van kleurrijke Gobelin stof. De stof is soepel en van hoge kwaliteit en geeft de bus een gezellige uitstraling.

Wij wensen Hester heel veel plezier en veel mooie avonturen met haar buscamper toe!