Ga naar de inhoud
Nieuwe meubels in jouw camper? Wij helpen je!

Tips

-

14 december 2023

Nieuwe meubels in jouw camper? Wij helpen je!

In deze blog vertellen we meer over meubels in jouw buscamper, welke keuze je moet maken en hoe je jouw camper handig kan inrichten. Van slimme opbergoplossingen tot ruimtebesparende meubelontwerpen en trendy interieurideeĆ«n, wij bij Buscamper op Maat weten precies hoe we een buscamper tactisch kunnen ombouwen tot jouw droomcamper. 

De keuze is reuze

 Het kiezen van meubels voor je camper is een essentieel onderdeel van het personaliseren van je mobiele leefruimte. Denk bijvoorbeeld aan de beperkte ruimte die je hebt per vierkante centimeter of de opbergruimtes die nodig zijn voor je spullen. Een aantal dingen zijn handig om te weten voordat je beslist om campermeubels te (laten) installeren:

  1. Uiteraard stijl en comfort. Ga je verdiepen in wat je echt nodig hebt in je camper. Bijvoorbeeld een slaapbank die je kan ombouwen tot een normale bank. Alles is mogelijk, precies zoals jij het wilt.
  2. Overweeg modulaire meubelontwerpen die aanpasbaar zijn aan verschillende indelingen. Hierdoor kun je de ruimte aanpassen aan je behoeften, of je nu reist met vrienden, familie of solo.
  3. Prioriteer meubels met ingebouwde opbergruimte. Dit helpt bij het organiseren van je spullen en minimaliseert rommel. Denk aan kasten met slimme indelingen en opbergvakken onder bedden en zitbanken.
  4. Zorg ervoor dat de meubels stevig bevestigd zijn aan de camper om te voorkomen dat ze verschuiven tijdens het rijden. Beveilig losse items en kastdeuren met vergrendelingen om te voorkomen dat ze openspringen. Het is belangrijk dat de installatie goed wordt gedaan, wij kunnen dit voor jou regelen.

Bedbank in jouw camper

Een bedbank in een camper biedt verschillende voordelen die bijdragen aan de functionaliteit, veelzijdigheid en ruimtebesparing in de mobiele leefruimte. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Ruimtebesparing
  • Comfortabel slapen
  • Aanpasbaar aan de indeling zoals jij het wilt
  • Gewichtsbesparing (In vergelijking met het hebben van aparte bedden en banken, kan een bedbank ook helpen bij het verminderen van het totale gewicht van de camper)
  • Extra opbergruimte in het zitgedeelte

Onze favoriete meubelset: hoge kwaliteit en doordacht

Ons eigen design voor de meubelset van de Volkswagen T5/T6 L2 is door de jaren heen geƫvolueerd. Mede dankzij feedback en ervaringen van onze klanten met eerdere modellen, zijn we tot dit huidige ontwerp gekomen.

Buscamper op Maat helpt jou

Wij leveren diverse buscampermeubels, complete meubelsets voor uw buscamper o.a. voor Volkswagen T5, T6. Wij leveren deze meubelsets/campermeubels in diverse kleuren en uitvoeringen. Uiteraard kunnen wij de benodigde apparatuur leveren zoals koelkast, spoelbak/kookplaat, watervoorziening en stroompakket. Heb je hulp nodig bij het ombouwen van je camper? Ons team staat voor je klaar om bijvoorbeeld te helpen bij een het installeren van de campermeubels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op.